HTML

Az én Svájcom

Svájcról egy magyar embernek három dolog jut eszébe: hegyek, bankkártya és Milka csoki. Az ország valóban hegyes, területének 60%-át az Alpok, 10%-át a Jura hegység uralja. A bankok befolyása pedig behálózza egész bolygónkat, hiszen a világ összes pénzének az 1/3-át itt őrzik. De jegyezzétek meg, a Milka csoki nem svájci, hanem osztrák, itt egyáltalán nem kapható, a főbérlőnk pedig megvetően nyilatkozik a Milkáról.

Friss topikok

  • Az én Svájcom: Sok elektromos kütyü és műszaki áru olcsóbb itt, mint otthon. (2012.12.17. 20:18) A flexibilis '13'' : 256 GB MacBook Air'
  • Az én Svájcom: Szia Mária! Sajnos, már nem emlékszem. (2012.10.16. 12:42) Mit eszik a svájci?
  • Az én Svájcom: @eyr750: Köszi! :-) (2012.09.26. 19:27) A csomag
  • eyr750: Talán azért nem kérdezte meg, mert intelligens ember ilyet nem kérdez-idegenektől... (2012.09.12. 17:45) Svájc szíve
  • Az én Svájcom: @mik64: Pedig nagyon praktikus lenne. (2012.08.20. 09:51) A kulcs

Linkblog

2012.01.11. 18:19 Az én Svájcom

Fitneszforradalom otthon

Ezt a hirdetést tegnap dobták be hozzánk:

 

Fitneszforradalom otthon (piros betűkkel a lap tetején)

Mi az Ön fitnesz-célja 2012-ben?

Hozza meg fitnesz-döntéstét, még ma!

MARATON,

FOGYÁS,

VERSENYEK!

Hozza magát formába  ebben az évben.

Miért jár jól?

-          otthoni edzés erőgépek nélkül

-          hatékony tréning rövid idő alatt

-          nincs sorbaállás a fitneszgépeknél

-          személyre szabott edzőprogram

Rendelje meg az Ön személyre szabott edzőprogramját otthonra, csak 99 frankért (a jelenlegi árfolyam szerint kb.26 ezer forint) 160 frank helyett.

Ez az akció 2012. február 29-ig tart.

 

Szkeptikus vagyok, amikor azt gondolom, hogy kétségeim vannak e személyre szabott edzőprogram hatékonyságát illetően? Eljön a tréner jól rám néz és kitalálja, milyen a fizikai állóképességem? Mert arról nem írnak, hogy orvosi kivizsgálást, fizikai felmérést követően állítják össze a programomat. Egyedül… otthon… minden kütyü nélkül…, csak régi tornaórák halálosan unalmas gyakorlatai sejlenek fel a múltból. Ez lenne a fitnesz-forradalom? Ultra-modern fitnesz, csoda-ketyerék nélkül? Elképzelem, ahogy az otthon lakályosságában, a kanapé és a TV között, gyűröm magam a parkettán, és közben átélem a fitnesz-forradalmat testemben-lelkemben! Ennyi az egész? Csak egy röntgen-szemű fitnesz-guru kell hozzá, aki megmondja a tutit. Megújulás a nappaliban! Micsoda kényelem! A szolgáltatás netovábbja! 2012-re megszületett ez az egyedi, egyszerűségében zseniális tréning! Hmm….. És most megtakaríthatnék 61 frankot! Háááát….?

Megindult az agyam és kitaláltam a legegyszerűbb otthoni edzéstervet:

Kapcsold be a TV-t! Állj terpeszbe a TV készülékkel szemben! (Minimum 2 méterre a készüléktől.) Feszííítsd meg minden izmodat! Így állj legalább egy percig! (A gyengébbeknek 20 mp is elég.) Aztán lazíts! Majd újra feszítsd be minden izmodat ameddig bírod, majd megint lazíts! És így tovább, feszítés, lazítás váltakozva. Első nap mindenki addig csinálja, amíg bírja. Aztán fontos naponként legalább 30 mp-el növelni az időt! Ha a film végéig kibírod, akkor nagyon jó kondiban vagy.

Azt nem garantálom, hogy hatékony, de ingyen van!

Jó egészséget mindenkinek!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://az-en-svajcom.blog.hu/api/trackback/id/tr913537593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása