HTML

Az én Svájcom

Svájcról egy magyar embernek három dolog jut eszébe: hegyek, bankkártya és Milka csoki. Az ország valóban hegyes, területének 60%-át az Alpok, 10%-át a Jura hegység uralja. A bankok befolyása pedig behálózza egész bolygónkat, hiszen a világ összes pénzének az 1/3-át itt őrzik. De jegyezzétek meg, a Milka csoki nem svájci, hanem osztrák, itt egyáltalán nem kapható, a főbérlőnk pedig megvetően nyilatkozik a Milkáról.

Friss topikok

  • Az én Svájcom: Sok elektromos kütyü és műszaki áru olcsóbb itt, mint otthon. (2012.12.17. 20:18) A flexibilis '13'' : 256 GB MacBook Air'
  • Az én Svájcom: Szia Mária! Sajnos, már nem emlékszem. (2012.10.16. 12:42) Mit eszik a svájci?
  • Az én Svájcom: @eyr750: Köszi! :-) (2012.09.26. 19:27) A csomag
  • eyr750: Talán azért nem kérdezte meg, mert intelligens ember ilyet nem kérdez-idegenektől... (2012.09.12. 17:45) Svájc szíve
  • Az én Svájcom: @mik64: Pedig nagyon praktikus lenne. (2012.08.20. 09:51) A kulcs

Linkblog

2017.03.05. 22:18 Az én Svájcom

Szippants te is egy nagyot a svájci levegőből!

Tudsz arról, hogy a svájci csoki és sajt mellé, most már a kristálytiszta, ózondús svájci levegőt is élvezheted a saját lakásodban?

Egy Bázelben élő brit férfi, John Green csatos üvegekben svájci levegőt árul online. Fél liter ára 97 dollár, egy liter 167 dollár, három liter 247 dollár. Az árban benne van a szállítás is, függetlenül attól, hogy hol élsz.

A haszon 25 %-a a World Vision karitatív szervezet egyik programját támogatja, melynek az a célja, hogy tiszta víz legyen Afrikában.

A palackhoz jár egy aláírt bizonyítvány is, melyben megadják a GPS koorinátákat, ahol a levegőt „begyűjtötték”.

Fontos! Mielőtt kinyitod a palackot, ajánlott lehűteni a teljes hatás érdekében.

A vállalkozás kitalálója, Green azt állítja, hogy ők tényleg fölmennek a Zermatthoz és ott „töltik be” az üvegeket a hegyi levegővel.

Green elismeri, hogy az ár kissé magas, figyelembe véve azt a nem elhanyagolható tényt, hogy az üvegekben csak levegő van, de véleménye szerint ez szükséges ár, mivel jelentősek a kiadásai is.

Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy ez nem akármilyen levegő! Ez bizony, hamisítatlan svájci levegő! És tudvalévő, hogy Svájcban minden drága! Miért pont a levegő lenne olcsó?

Ha Te is szeretnél rendelni, itt megteheted: mountainairfromswitzerland.com,

Így néz ki az üveg:

 sva_jci_levego_jar.png

Így néz ki a bizonyítvány:

sva_jci_levego_cert.png

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://az-en-svajcom.blog.hu/api/trackback/id/tr5512315965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása